Ekonobi - Flitig som ett bi, med er ekonomi

OM OSS


Ekonomi & Konsultservice i Sverige är en personlig och därför snabbt växande redovisningsbyrå.

Vårt mål är att förenkla Ert företagande. Ni väljer själv vad och hur mycket Ni vill ha hjälp med och får därefter en tydlig offert. Priset är oftast löpande per timme i början för att därefter övergå till fast pris efter avtalad period.


Vi kan även erbjuda fasta priser från början baserat på t.ex verifikat. På så vis får ni en kostnadseffektivitet redan från start samtidigt som vi erbjuder att göra avtalsjusteringar allt eftersom för att passa båda parter.


Genom att vi arbetar digitalt med våra kunder blir vi otroligt effektiva och har därför möjlighet att hjälpa organisationer över hela Sverige till en låg kostnad utan att göra avkall på den personliga kontakten!

HÖR AV DIG!


Vi arbetar digitalt med företag över hela Sverige även om vi fysiskt sett utgår från Stockholm .

 

Vår ambition är att ha en mycket hög servicenivå och snabb service. Vi hjälper dig direkt med ditt ärende när du kontaktar oss under våra öppettider. Mejlar du utanför våra öppettider hjälper vi dig senast direkt under nästföljande arbetsdag.

 
 
 
 
 
 

Vi använder kakor (cookies) för att vår webbplats ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Accept