Våra programvaror

Vi arbetar med Björn Lundéns programvaror  och webbtjänster för ett modernt och digtalt samarbete.

BL Administration


BL Administration är ett modernt ekonomisystem för ekonomisk redovisning. Programmet utgör basen i vårt ekonomikoncept och är mycket anpassningsbart. De olika delarna kan aktiveras för Er så även Ni kan redovisa vissa delar.


BL Administration samspelar även med våra andra tjänster vilket möjliggör extra flexibel användning.

BL App


BL App är kundportalen som du som kund nyttjar kostnadsfritt. 


Kundportalen har också många smarta funktioner som hjälper dig i ditt företagande. Några funktionsexempel är fakturering, attest, kvittohantering, kassarapport, automatiserade leverantörsfakturor, bankintegrationer och ekonomiöversikt.


Självklart är den kompatibel med alla dina digitala enheter såsom PC, mobiltelefon och surfplattor!

BL Byråstöd


BL Byråstöd är ett webbaserat planeringssystem som vi använder för att hålla koll på de åtaganden vi har gentemot er som kund.


Systemet hjälper oss att säkerställa att ert företag inte missar någon viktig deadline gentemot t.ex. skatteverket och bolagsverket.


Genom integrationen mot ekonomisystemet kan vi göra detta med begränsad manuell hantering.

BL Löneapplikation


BL löneapplikation är integrerad med vårt lönesystem i BL Administration och möjliggör lönerapportering direkt i applikationen.


Löneapplikationen efterföljer samtliga nya direktiv i dataskyddsreformen (GDPR).

BL Signering


BL Signering & Avisering är det smarta och GDPR-säkrade sättet att få ett avtal signerat eller för att skicka ett dokument där du t.ex. får en bekräftelse på att mottagaren läst informationen.


Kundavtal, offerter, lönebesked, fullmakter m.m. skickas enkelt ut via programmets webbapplikation, som finns tillgänglig för alla enheter. Det enda mottagaren behöver för att öppna och signera är ett BankID/mobilt bankID samt en e-postadress.

BL Bokslut och skatt


BL Bokslut och skatt är de program som vi använder, för att färdigställa den årliga redovisningen som bokslut, årsredovisning och inkomstdeklarationer. Programmen används även vid skatteplanering och andra konsultationstjänster.

Länkar

Björn Lundén

www.bjornlunden.se

Finansinspektionen

www.fi.se

Senaste om ekonomi & skatt

www.foretagsnytt.blinfo.se